Om os

Dyrlægen

​Mit navn er Helle Grann og jeg er uddannet dyrlæge fra Den Kgl. Veterinære- og Landbohøjskole i 2008 – med hovedvægt på familiedyr.

Jeg bor i Egebjerg lige nord for Horsens med min mand  og vores 2 børn. Til familien hører også Topper, en sort labrador og 2 katte; Carlo og Mitica. Vi har også et par ponyer.

​Jeg lægger stor vægt på at dyr og mennesker føler sig velkomne i klinikken. Det er samtidig vigtigt for mig at nærvær og omsorg for dyrene går hånd i hånd med høj faglighed og jeg bruger derfor energi og ressourcer på at holde mig opdateret fagligt. Der kan derfor være dage hvor butikken vil være lukket pga kurser eller lignende – det vil altid blive annonceret her på hjemmesiden og der vil blive henvist til anden dyrlæge i tilfælde af akut behov.

Om assistenten.

​På klinikken og i telefonen kan du møde Sandra som får det hele til at hænge sammen. Hun vil være behjælpelig med rådgivning omkring foder, tidsbestilling og mange andre ting.  Hun tager sig også godt af dyrene under opvågning og hjælper ved hjemsendelse efter operationer. Sandra har Joey som er en Engelsk Staffordshire Bullterrier.