Foder

Vi har her i klinikken fået nyt foder, det skyldes at vi ikke går på kompromis når det handler om dit kæledyrs ernæring. Derfor har vi valgt at forhandle ACANA. 

Det kan virke kompliceret at holde dit kæledyr sundt, og der findes en lang række misforståelser når det kommer til deres mad. Men sådan behøver det ikke at være. Sandheden er at hunde og kattes ernæring er simpel, så snart man forstår et par enkle principper.

ACANA ER FORMULERET TIL AT VEDLIGEHOLDE & STYRKE DIN HUNDS ELLER KATS HELBRED!

Ud over fysisk træning og mental stimulering, har din hund eller kat brug for en afbalanceret kost, der tager hensyn til dets behov. Det er et faktum at overvægt og sukkersyge er et stigende helbredsproblem for vores hunde og katte, Men hvis man fodrer dem med et kulhydrat-begrænset foder, kan det have en positiv indvirkning på dit kæledyrs livskvalitet.

Det handler i korte træk om at fodre så naturligt som muligt, derfor har ACANA kun naturlige ingredienser, og et meget højt indhold af det gode protein! Modsat konventionelle foderproducenter, fokuserer de på ingredienser der er opdrættet eller fisket inden for egen region. De leveres friske hver dag, hvilket betyder at de aldrig bliver bearbejdet, tørret eller malet.

ACANA tilbyder mad der er skræddersyet til forskellige behov hvad end du har en hund eller kat. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad har vi så på hylden?

Champion Pet Food er et canadisk firma som producerer topkvalitet hunde- og kattefoder. De laver 2 mærker; Orijen og Acana. Der er en del produkter i hver serie og vi har i vores lille klinik desværre ikke mulighed for at tilbyde alle varianter pga pladsmangel. Har du et specifikt ønske om en bestemt variant vil vi meget gerne bestille den hjem, hvis vi ikke har den på lager. Kontakt os endelig hvis der er spørgsmål.

Vores priser følger dem der er angivet på www.acanadanmark.dk

Inusect, foder med insekter.

Som noget nyt har vi fået produkter fra det danske firma Inusect på hylden. Proteinet her i kommer udelukkende fra insekter og derfor langt mere bæredygtigt.